PROFIL

Vi er Jensen & Jensen

Film om Jensen og Jensen

Hvem er Jensen og Jensen?

Jensen og Far. Vi trak på smilebåndet og legede lidt med ideen om at kalde vores firma sådan. Det blev ved tanken, men Jensen og Jensen er to generationer, der mødes om en fælles passion: At arbejde med at sætte billeder på ord, stemninger og budskaber.


Opgaverne er lige så forskellige som kunderne. Men ingen udfordring er for stor. Og Torben og Thomas er ikke blege for at slå et søm i væggen eller male en mur, når det er lige dét, der mangler for at få optagelsen i hus.

Se vores kompetencer  

Torben Jensen


Fotograf – Redigering – Stillfoto
Mobil: +45 41 262 201

Da han i 1975 begyndte som reklamefotograf i Aalborg, var den anden halvdel af Jensen og Jensen ikke meget mere end en flygtig tanke. Men snart blev tanken meget konkret med barnevogn, bleskift og masser af vågne nætter.

Det er mange år siden, og i dag har de to generationer fundet fælles fodslag i et velfungerende firma, der har det hele.

Thomas Kollerup


Redigering og Lydproduktion
Mobil: +45 23 998 998

Men kun når det kommer til den familiære relation. De fodspor, som Torben har trådt før sin søn, er Thomas i dag fuldt ud i stand til at udfylde fagligt og professionelt.

Det, der begyndte som en leg med legoklodser, er i dag blevet virkelighed. Arbejdsopgaverne er nu en blanding af tv-programmer, lyd- og videoproduktioner, samt virksomheds- og reklamefilm.

DET LAVER VI

Vi laver et bredt udvalg af indhold - nedenfor kan du se vores forskellige kompetencer.


Reklamefilm

TV Programmer

Virksomhedsfilm

Steadicam

Lydproduktion

Stillfoto
Se cases